Tel./ Fax: +36 30 584 4146
Email: info@mediterranstudio.hu
2020. május 11.
S.Anselmo "SMOKED BRICS" a füstös tégal
Egy megbabonázó és lenyűgöző termék, amely már megjelenésében elég gazdag ahhoz, hogy ideálisan meghatározóvá tegye a kortárs építészet új irányzatait a burkoló téglák gyártásában.
S.Anselmo "SMOKED BRICS" a füstös tégal
Egy megbabonázó és lenyűgöző termék, amely már megjelenésében elég gazdag ahhoz, hogy ideálisan meghatározóvá tegye a kortárs építészet új irányzatait a burkoló téglák gyártásában. Mindez a S.Anselmo "SMOKED BRICKS" termékcsalád

A "SMOKED" termékcsalád rusztikus felületben áll rendelkezésre, tégla valamint lap formában is rendelhető.

A tégla az alábbi méretben érhető el:
Hagyományos (250x120x55)
Euroformat (240x119x70)
English Sizes (215x102x65)
A "SMOKED BRICKS English Sizes" a falazat szerkezetének ízét - melyet a téglákba oltottak - a tipikus angolszász felület adja meg. A tégla ezen típusa az Egyesült Királyság fővárosának a burkolat-típusnak az ihletésére jött létre, mely leginkább ott jellemző. A "SMOKED BRICKS" burkoló tégla a falazatnak egyfajta söté, modern árnyalatot ad, és a nagyvárosi építkezéseknél, illetve a speciális épületeknél egyaránt kiválóan használható. A finom szemcsés tégla fekete alapon fémes színezést mutat, eredeti célját elérve egy erős karakterű, markáns irányzat megvalósulásaként különösen a belső építészet számára jelent új lehetőségeket.

A "SMOKED BRICKS" optimális jellemzőkkel rendelkezik, melynél fogva még járófelületeknél is alkalmazzák. Tulajdonságai mind mechanikai ellenálló képesség, mind fagyállóság tekintetében kiválóak.

A felhasználhatóság széles tartománya - amely a S. Anselmo "SMOKED BRICKS" termékcsaládját jellemzi - további lehetőségeket jelent a S.Anselmo termékek alkalmazásának tekintetében.

További infó:
http://www.santanselmo.com/smoked-bricks.asp
2020. május 11.