Tel./ Fax: +36 30 584 4146
Email: info@mediterranstudio.hu
2017. szeptember 08.
S.Anselmo CORSO™ - a minimál stílus
Modern minimál stílusú burkoló tégla CORSO™ a hosszú homlokzati tégla.
S.Anselmo CORSO™ - a minimál stílus

CORSO: a hosszú homlokzati tégla.

A S.Anselmo ezt az új hosszú formátumú téglát 50x4x10cm méretben, árnyalt és hideg szinekben ajánlja. A terrakotta modernségének kifejezése.

Speciális homlokzati téglák

Mattone CORSO™  50 x 4 x 10 cm

Új formátumú téglák 50 x 4 x 10 cm méretben, amelyet néhány világhírű építész kisérletezett ki kiváló eredménnyel, amivel a forma és módszer tendenciáját alakították ki.

A méret szintén új kifejezési forma a színeken és felületeken keresztül, amelyeket a termékhez ja-vasoltak és amelyek csak a mérettel összefüggésben valósíthatóak meg.

Az építészeti megoldás valódi ereje abban van, hogy a hangsúlyos díszítő hatás érdekében a formát lépcsőzetes méretű, és különböző mélységű beépí-tési megoldásokkal képes használni, fényeffektusok és a blokkok árnyalásának kialakításával.

A textúrák

A terrakotta használatában, amely mindig a szépsé-get és biztonságot sugározza, a történelem, a tech-nika, az anyag és a színek évszázados tapasztalata elevenedik meg. Minden "CORSO" téglával készült építmény a művészet és stílus egyedi megvalósítása.

A termékskála

Mattone S.Anselmo CORSO : AQUA textúra

A hosszú formátumú agyag "CORSO AQUA" tégla vízcsíkos technológiával készül, így a textúra vízhatású. A színek és az ügyes tökéletlenségek a formálási eljárás alatt alakulnak ki.

Mattone S.Anselmo CORSO : STANDARD textúra
Ezek az agyagelemek puha iszap technológiával készülnek. Ez a "CORSO" típus úgy néz ki, mint a Standard (sima textúrájú) tégla. Itt is megjelenik a Santanselmo téglák széles színválasztéka.

Mattone S.Anselmo CORSO : SELMO textúra

Ezek az agyagelemek puha iszap technológiával készülnek. Ez a "CORSO" típus úgy néz ki, mint a Selmo (finom textúrájú) tégla. Itt is megjelenik a Santanselmo téglák széles színválasztéka.

Mattone S.Anselmo CORSO : TERRA textúra

A "CORSO TERRA" speciális felülettel és textúrával rendelkezik. Először az agyag magában jelenik meg, és a gyártás építészeti kerámia módszere szélesíti az elérhető színek tartományát.

Mattone S.Anselmo CORSO : BRICK 25 TERRA

Ez a 25 cm hosszban készülő "CORSO TERRA"  tégla. A Corso Terra 25, a hagyományos méretű agyag homlokzati téglák világában vízszintes építészeti kialakítások hangsúlyozását teszi lehetővé.

http://www.santanselmo.com/corso-bricks.asp
 
2017. szeptember 08.